Socionom med KBT steg 1

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Är du intresserad av att arbeta i primärvården i Falun? Här på Vårdcentral Tisken är vår ambition att vi ska vara ledande inom hälsoval. Patienten ska alltid stå i centrum.
Sedan en tid tillbaka finns samtalsmottagningar på varje vårdcentral i Falun. Där behöver vi nu ersätta en av våra terapeuter som snart ska gå i pension.

Vi bedriver även verksamhet med distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, telefonrådgivning och lab. Vi har dessutom specialistmottagningar som ska spegla befolkningens behov så som sårmottagning, blodtrycksmottagning, diabetesmottagning, astma/KOLmottagning, medicinsk fotvård samt en mottagning för personer med riskbruk. Dessutom har vi ett nära samarbete med Familjecentral, Ungdomsmottagning och Primärvårdsrehab.

Arbetsuppgifter

KBT steg 1 Terapeut med intresse för att arbeta med snabba flöden i primärvård. Samt genuint intresse att delta i och utveckla och förbättra vår arbetsplats

Kvalifikationer

Du är socionom med utbildning Steg 1 KBT. Annan grundutbildning kan vara aktuell. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet. Meriterande är om du redan arbetar med ACT/FACT, alternativt är intresserad av att arbeta utifrån dessa metoder. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara kreativ och lösningsfokuserad.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.