Undersköterska till Avd 41, Mora lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Undersköterska, sedvanliga arbetsuppgifter på en ortopedisk akutvårdsavdelning. Avdelningen är uppdelad i 3 vårdlag, dag som kvällstid. Varje vårdlag ansvarar för 8 patienter, totalt har avdelningen 24 vårdplatser. Individuellt schema tillämpas. Nattetid bemannas avdelningen av ett team som ansvarar för hela avdelningen och enbart jobbar natt.

Kvalifikationer

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har intresse för patienter med ortopediska sjukdomar / åkommor. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, initiativförmåga och en god vilja till samarbete såväl inom det ortopediska teamet som med externa samarbetspartner. Vi söker Dig som är flexibel och trygg i din roll som undersköterska inom akutsjukvård.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.