Undersköterska, Akuten Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Akutmottagningen vid Falu lasarett har som uppdrag att bedriva specialiserad sjukvård för akut svårt sjuka eller skadade medborgare i ett brett spektrum omfattande sju olika medicinska specialistområden, dygnet runt, året om.

Uppdraget innefattar även katastrofberedskap.

Kvalifikationer

Som undersköterska på Akuten får du en bred erfarenhet. Du tycker om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo där du får användning av din flexibilitet och problemlösningsförmåga, är stresstålig.

Krav:
- undersköterskeutbildning
Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.

Det är meriterande att du har
- Programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2
- Diplom i Vård- och omsorgscollege
- Minst 1 års erfarenhet inom somatisk sjukvård
- Tidigare erfarenhet från arbete på en akutmottagning

Intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.