Psykolog, Primärvården, Landstinget Dalarna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Är du intresserad av att utveckla primärvården i Landstinget Dalarna?

Primärvården i Landstinget Dalarna söker en psykolog som genom utbildning och handledning vill utveckla primärvården i syfte att skapa fungerande flöden utifrån tillgänglighet, kvalitet, ekonomi och en hållbar arbetsmiljö för våra samtalsbehandlare.

Vid intresse finns även möjlighet till kliniskt arbete på vårdcentral, dels under sommaren och dels efter säsongsanställningen.

Arbetsuppgifter

Utbildnings- och handledningsinsatser i KBT för depression, ångestsyndrom och stressrelaterad problematik.

Organisationsutveckling för att skapa fungerande flöden utifrån tillgänglighet, kvalitet, ekonomi och en hållbar arbetsmiljö

Kvalifikationer

Leg psykolog med minst 5 års erfarenhet av arbete i primärvård.
Tidigare och pågående arbete med organisationsutveckling, handledning och utbildning inom primärvård.
Färdigt utbildningsmaterial för omedelbar användning.

Anställningens omfattning: 25%
Tillträde efter överenskommelse.
Ort: Falun

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.