Höstens kurser

Ge dig själv tid och möjliget att fortsätta framåt i livet. Sök bland kursutbudet för att se vilka kunskaper du kan inhämta hos oss.

Läs mer om kurser
 • 1
 • 2
 • 3

En levande mötesplats för lärande och fria samtal.

Stäng

Kontakt

Fornby folkhögskola

Box 5016 781 05 Borlänge Tel: 0243-23 95 50 info@fornby.se

Per-Erik Kaj

Rektor

Fornby folkhögskola, Box 5016, 781 05 Borlänge 0243-23 95 05 pek@fornby.se

Vår inriktning är allmänna behörighetsgivande kurser och kurser med estetisk och konstnärlig inriktning. Vi driver ett folkhälsoarbete för demokrati, samhälls­enga­gemang, livslångt lärande och delaktighet i kultur och samhälle.

Folkhögskolan utgår från en helhetssyn på människa och lärande. Var och en får genom eget studiearbete möjlighet att utvecklas och hitta sin plattform i samhället. Att förverkliga sitt innersta och att nå sitt allra bästa.

Vill du söka någon av våra kurser?

Du kan anmäla dig på två sätt

1. Anmäl dig via länken som finns i högerkolumnen under respektive kurs  "Anmäl dig här".
2. Du kan också välja att fylla i ansökningsblanketten som finns i högerkolumnen på denna sida. Du skriver ut och fyller i blanketten och skickar den till  Fornby folkhögskola, Box 5016, 781 05 Borlänge. Om du väljer den ifyllningsbara blanketten kan du maila den till info@fornby.se.

 

Nyheter Fornby folkhögskola

 • Platser kvar!

  Vi har platser kvar både till våra SOMMARKURSER under vecka 32 (andra veckan i augusti) och till HÖSTENS kurser som startar 25 augusti. Passa på att göra något kreativt och annorlunda på din semester. Planera in några dagar på folkhögskola. Vi har även...

 • Besök oss lördag 23 april på Folkhögskolans dag

  Välkomna till Fornby folkhögskola för att lära känna vår verksamhet. Umgås, fika och var med i våra aktiviteter.

 • Onsdagskväll i Storstugan 13/4

  Slöjdcafé Stickan, broderi- och stickcafé i Storstugan onsdagen den 13 april klockan 18 - 19:30. Kaffeservering. Välkomna!