Höstens kurser

Ge dig själv tid och möjliget att fortsätta framåt i livet. Sök bland kursutbudet för att se vilka kunskaper du kan inhämta hos oss.

Läs mer om kurser
 • 1
 • 2
 • 3

En levande mötesplats för lärande och fria samtal.

Stäng

Kontakt

Fornby folkhögskola

Box 5016 781 05 Borlänge Tel: 0243-23 95 50 info@fornby.se

Hjalle Östman

Rektor

Fornby folkhögskola, Box 5016, 781 05 Borlänge 0243-23 95 05 ho@fornby.se

Vår inriktning är allmänna behörighetsgivande kurser och kurser med estetisk och konstnärlig inriktning. Vi driver ett folkhälsoarbete för demokrati, samhälls­enga­gemang, livslångt lärande och delaktighet i kultur och samhälle.

Folkhögskolan utgår från en helhetssyn på människa och lärande. Var och en får genom eget studiearbete möjlighet att utvecklas och hitta sin plattform i samhället. Att förverkliga sitt innersta och att nå sitt allra bästa.

 

Nyheter Fornby folkhögskola

 • Platser kvar till våren 2019 - Allmän kurs

  Är du intresserad av att studera på allmän kurs? Vi har platser kvar på våra allmänna kurser i Borlänge, Falun och Ludvika. Vid ansökan anger du vilken ort du är intresserad av. Under fliken "våra kurser" hittar du information om våra olika inriktninga...

 • Skolstart Läsåret 18/19

  Välkomna till Fornby läsåret 2018/19! Fritidsledarkursen startar måndagen den 20 augusti kl 10:00. Övriga kurser startar måndagen den 27 augusti kl 13:00. Om Du är intresserad av att börja studera nu i höst, hör av dig till skolan för mer information, ...

 • Platser kvar!

  Vi har platser kvar på våra Allmänna kurser till hösten. Passa på att söka nu! Ring eller maila oss om du vill ha mer information. På sommarkurserna finns det några platser kvar.