Sem vik underläkare Palliativa vårdavdelning

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Specialiserad palliativ vård i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan år 2012. Kliniken är indelad i olika team som täcker hela dalarna från Idre i norr till Avesta i söder.
Kliniken har även en vårdavdelning vid Falu Lasarett. Vid vårdavdelningen vårdas patienter som ofta har en cancerdiagnos men även andra diagnoser som ger svåra symtom.

Sedvanliga arbetsuppgifter för underläkare på vårdavdelning. Överläkare ansvarar vid ronder för att trygga kontinuitet och patientsäkerhet.

Kvalifikationer

Läkarexamen, adekvat klinisk erfarenhet, goda och styrkta kunskaper i det svenska språket.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varaktighet under tiden 2018 v 26- 32.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.